Women Moving Mountains Den Haag

Zestig vrouwenorganisaties uit de hele wereld zijn in november 2012 bijeen in Den Haag om met elkaar het succes van het Millenium Development Goal 3-fonds voor vrouwenemancipatie te vieren.

VOICE-OVER: Zestig vrouwenorganisaties uit de hele wereld zijn in november 2012 bijeengekomen in Den Haag om met elkaar het succes van het MDG3-fonds te vieren het fonds voor het derde millenniumdoel voor vrouwenemancipatie.

(Geeta Misra: De grootste prestatie is het multiplier-effect.)

(Veronica Rivera Torres: Het heeft het leven van mensen veranderd. Het fonds heeft niet alleen het leven van miljoenen vrouwen veranderd, maar ook het leven van de mensen die voor deze organisaties werken.)

VOICE-OVER: Daarnaast werd er een nieuw fonds geopend: FLOW Funding Leadership and Opportunities for Women.

(Geeta Misra: De kracht van een collectief zijn en ons samen bij elkaar te zien, ziet er goed uit en zorgt voor veel interactie, want we komen uit heel de wereld.)

VOICE-OVER: Het succes van beide fondsen zit erin dat er voor meerdere jaren fors wordt geïnvesteerd in vrouwenorganisaties.

(Johnson Wambugu: Het is goed om een verbetering te zien voor de toekomst van fondsen voor vrouwenemancipatie.)

(Een vrouw staat op een podium te zingen. Beeldtekst: www.flowprogramme.nl Het Nederlandse wapenschild op een blauwe achtergrond. Beeldtekst: Dit was een productie van de Rijksoverheid.)

DE VROUW ZINGT EEN JAZZNUMMER OVER GELD