Wethouders slaan eerste paal appartementencomplex Ravesteyn


23 februari 2017
Op donderdag 23 februari hebben wethouders De Leeuw en Blankenberg de eerste officiële paal geslagen voor het appartementencomplex Ravensteyn. Dit moment markeerde de start van de bouw van het appartementencomplex dat langs de Nieuwe Tiendweg moet komen te staan. Naar verwachting worden de woningen in het tweede kwartaal van 2018 opgeleverd.
Ravesteyn bestaat uit 14 luxe appartementen en komt naast kerkgebouw De Bron. Het complex is vernoemd naar de zeventiende-eeuwse portretschilder Jan van Ravesteyn. Het project wordt gebouwd door bouwbedrijf Roosdom Tijhuis. De verkoop van de appartementen wordt begeleid door Van Herk Makelaardij te Krimpen aan den IJssel. Meer informatie over dit appartementencomplex vindt u op www.ravesteyn-krimpen.nl
Omleiding
Gedurende de bouw van het appartementencomplex zijn het fietspad en trottoir langs de Nieuwe Tiendweg tussen de Burgemeester Aalberslaan en de Vincent van Goghlaan afgesloten. De omleidingsroute gaat over de Vincent van Goghlaan, Jan van Goyenstraat en Burgemeester Aalberslaan.