Getuigen gezocht van bedreiging


Getuigen gezocht van bedreiging

Laatste update:
20-02-2017 | 17:04

Hilversum - Zondagavond 19 februari werd een man in een steeg bij de Zilvermeeuwstraat bedreigd door een onbekende man. De recherche zoekt getuigen.

Rond 23.45 uur liet een 18-jarige man uit Hilversum zijn hond uit bij een grasveld aan de Minckelerstraat. Toen hij een steeg inliep in de richting van de Zilvermeeuwstraat, werd hij ineens tegen de muur geduwd. Een onbekende man bedreigde het slachtoffer die door het geweld ten val kwam. De
verdachte rende vervolgens weg in de richting van de Zilvermeeuwstraat. Het slachtoffer hoorde hoe een brommer startte en wegreed.

Uw tip!
De verdachte heeft een lichtgetinte huidskleur en droeg een zwartkleurige jas met een capuchon. Die capuchon was over zijn hoofd getrokken en hij had een sjaal voor zijn gezicht. Ook had hij een donkerkleurige trainingsbroek aan.

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zicht te melden. Heeft u iets gezien van de bedreiging? Heeft u wellicht rond 23.55 uur een bromfiets zien rijden in de omgeving van de Zilvermeeuwstraat? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op
met de recherche in Hilversum via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melding doen kan via 0800-7000.