Afsluiting op- en afrit (32) Veldhoven-Zuid ter hoogte van knooppunt De Hogt (richting 's-Hertogenbosch); 9-10 november | Rijkswaterstaat

Afsluiting op- en afrit (32) Veldhoven-Zuid ter hoogte van knooppunt De Hogt (richting 's-Hertogenbosch); 9-10 november

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 03 november 2016- Laatste update: 03 november 2016 15:27 uur

De op- en afrit (32) Veldhoven-Zuid van de N2 ter hoogte van knooppunt De Hogt komende vanuit Antwerpen/Venlo/Maastricht en richting 's-Hertogenbosch is van woensdag 9 november 20.00 uur tot donderdag 10 november 06.00 uur afgesloten voor al het verkeer.

Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 5 minuten.

Afsluitingen

Van woensdag 9 november 20.00 uur tot donderdag 10 november 06.00 uur zijn de volgende locaties afgesloten:

* Afrit (32) Veldhoven-Zuid van de N2 ter hoogte van knooppunt De Hogt komende vanuit Antwerpen/Venlo/Maastricht.

* Oprit (32) Veldhoven-Zuid naar de N2 ter hoogte van knooppunt De Hogt in de richting van 's-Hertogenbosch.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2016 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).