Places to work Almere lanceert nieuwe website


ALMERE, 20161027 -- Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het ondernemerscentrum méér is dan een werk- en ontmoetingsplek voor ondernemend Almere en Flevoland. Bezoekers van de website krijgen een duidelijk overzicht van het brede scala aan diensten en faciliteiten die het ondernemerscentrum biedt.

Deze hotspot voor jonge ondernemers is een initiatief van de Vereenigde Ideeën Compagnie (VIC) met als doel om (startende) ondernemers en mensen met een idee te faciliteren en ondersteunen door middel van faciliteiten zoals werkplekken en vergaderruimtes, maar ook met kennis en middelen. Het initiatief wordt ondersteund door onder meer de Gemeente Almere en de Economic Development Board Almere.

[Places to work Almere lanceert nieuwe website]


Werkplek, kenniscentrum en netwerkmogelijkheden
Ze bieden (startende) ondernemers een uitgebreid pakket aan dienstverlening. Zo is het mogelijk om werkplekken en vergaderruimtes per uur of voor een langere periode te huren. Alle ruimtes zijn voorzien van de modernste faciliteiten, zoals supersnel internet (wifi), white boards, beamers en televisieschermen/monitoren, een goede parkeervoorziening en de mogelijkheid voor een lunch of zelfs een diner.

Delen van kennis en ervaring
Naast een locatie om te werken en te vergaderen is er ook een kennis- en ervaringscentrum voor zowel startende als ervaren ondernemers. Hier houden experts op allerlei gebieden regelmatig spreekuur. Ondernemers kunnen daar terecht met vragen over bijvoorbeeld belasting of regelgeving, maar ook voor bedrijfsadvies en adviezen en tips over zaken als publiciteit en marketing, financiën en commerciële strategieën. De experts kunnen tevens als klankbord dienen bij het opzetten van een onderneming. Places to Learn is speciaal voor startende ondernemers die alles willen leren over ondernemerschap.

Daarnaast zijn er vrijwel dagelijks activiteiten om andere ondernemers te ontmoeten en met hen kennis en ervaringen uit te wisselen, zoals een netwerkborrel, seminars en workshops. Op vaste momenten zijn er bijeenkomsten van organisaties zoals de Club van 25, de Social Media Club (voor advies over sociale media), Open Coffee Almere en Startup Almere voor startende ondernemers.

Virtuele rondleiding
Places to work biedt een professionele, open en prettige sfeer met een moderne en frisse inrichting. Tijdens de virtuele rondleiding op de vernieuwde website kunnen websitebezoekers die sfeer proeven en verschillende ruimtes zoals de lobby met receptie, de bar en vergaderruimtes bekijken. Daarnaast vinden bezoekers uitgebreide informatie over de diensten en faciliteiten die ze ondernemers bieden.