Overval Vianen; de politie zoekt getuigen


Overval Vianen; de politie zoekt getuigen

Laatste update:
09-06-2016 | 10:36

Vianen - In de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 juni werd een horecagelegenheid overvallen door een onbekende jongeman. De politie zoekt getuigen.

Rond middernacht kwam een melding van een gewapende overval bij een cafetaria aan de Burgemeester Jonkheer Hoeufftlaan. De overvaller was de horecagelegenheid binnengekomen en bedreigde een medewerkster met een vuurwapen. Hij eiste van de vrouw dat zij de kassalade opende. De verdachte graaide
een onbekend geldbedrag uit de kassa en rende naar buiten. Hij ging er te voet vandoor, richting een viaduct bij de A2. Agenten hebben met hulp van een surveillancehond in de omgeving gezocht naar de verdachte, maar hij werd niet meer gevonden. De politie is een onderzoek gestart.

Signalement

De verdachte is een vrij jonge jongen met een lichtgetint uiterlijk. Hij droeg zwarte kleding en had een bivakmuts op. Verder had hij een blauwe plastic tas van de Albert Heijn bij zich.

Iets gezien?

De politie vraagt mensen die iets hebben gezien in de nacht van woensdag op donderdag bij de cafetaria op nummer 14, of mensen die meer informatie hebben over de verdachte, contact op te nemen met de recherche via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt, dan kan dat via 0800-7000 of
www.meldmisdaadanoniem.nl.