Martin Hersman Managing Partner bij Lifeguard

vrijdag 11 maart 2016 11:38 Economie

Dit is een origineel bericht van Lifeguard B.V.

Martin Hersman (42) is per 1 maart begonnen als Managing Partner bij Lifeguard. Hij presteerde op wereldniveau in de schaatssport, heeft jarenlange managementervaring bij KPN, Sanoma en De Baak en blijft actief als sportcommentator bij de NOS. Bij Lifeguard gaat Hersman zich bezighouden met het vitaliseren en duurzamer succesvoller maken van het Nederlandse bedrijfsleven. Hiermee speelt hij in op een beweging waarbij vitaliteit onderdeel wordt van de manier van werken bij bedrijven. Hersman: " We moeten langer doorwerken in een maatschappij waarbij snelle verandering de norm is.

Om je hier op aan te kunnen passen, is het essentieel dat je mentaal gefocused, emotioneel in balans, fysiek fit en spiritueel geankerd bent. Niet alleen als individu maar ook als team en organisatie. Mentale veerkracht en wendbaarheid worden noodzakelijke competenties. Ik kijk er naar uit om mijn kennis van de topsport en werkervaring toe te voegen aan het gedachtengoed van Lifeguard en impact te maken bij onze klanten."

Lifeguard is een health & performance bureau dat de metafoor van de topsport gebruikt in trainingsprogramma's die leiden tot een meetbare hogere interne en externe betrokkenheid en energie van medewerkers, teams en organisaties.

*

*

*

*