nieuwsbrief agrariers.png


11 maart 2016 Vandaag is de vernieuwde uitgave van de agrarische nieuwsbrief verschenen.
nieuwsbrief agrariers.png

Digitaal

Deze agrarische nieuwsbrief verschijnt vanaf nu alleen nog digitaal. Dit biedt allerlei voordelen. Zo kunnen we er actueler nieuws in plaatsen. Ook zorgen we ervoor dat er meer relevantere informatie in staat, toegespitst op de regio van de ontvanger. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een
calamiteit in de buurt, wanneer er bepaald beleid is ontwikkeld dat voor het gebied relevant is of wanneer er nieuws is over projecten in de regio .

Nieuwsbrief maart

In de nieuwsbrief van maart aandacht voor het beregeningsbeleid waar we in april graag even bij stilstaan. Ook vragen we aandacht voor het vermijden van greppels graven voor versnelde afwatering van het land vanwege de daarbij gepaarde risico's voor veiligheid en waterkwaliteit. Daarnaast ook
aandacht voor de bijeenkomsten van de ZLTO over erfafspoeling, de opschoonactie voor een Schone Maas en wij vragen uw alertheid voor rotte eierenlucht.

Meld u aan!

Bent u werkzaam in de agrarische sector of gewoonweg geinteresseerd wat er speelt op het gebied van schoon, voldoende en veilig water voor agrariers in uw regio? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief via de volgende link: http://eepurl.com/bPulcr.

U kunt de nieuwsbrief van maart hier alvast lezen en dan zorgen wij dat u de volgende in uw mailbox ontvangt!

Suggesties of opmerkingen?

Heeft u suggesties of opmerkingen over ons agrarisch nieuws, dan kunt u die mailen naar info@aaenmaas.nl.