Gemeente Stadskanaal - Onderzoek communicatie gemeente Stadskanaal: ..


RSS
Banner onderzoek

Wij willen graag uw medewerking vragen voor een onderzoek naar hoe onze communicatiemiddelen worden ervaren. Hiermee willen we te weten komen of er onder onze inwoners behoefte is aan uitbreiding of verandering in het communicatieproces. Uw mening is hierbij belangrijk.

Wat houdt dit onderzoek in?

Omdat wij graag op een zo goed en efficient mogelijke manier met u willen communiceren hebben wij een vragenlijst samengesteld en deze online gezet.

Wanneer u deze vragenlijst invult en dus uw ervaringen met ons deelt, komen wij te weten op welke manier wij u het beste kunnen bereiken en via welke weg u dat prettig vindt. Aan de hand van de resultaten zullen wij mogelijk actie ondernemen om zo het communicatieproces met u te optimaliseren.

Prijzen winnen

Onder alle ingevulde vragenlijsten verloten wij een Podium Cadeaukaart ter waarde van EUR 50,00. Hiermee kunt u tickets kopen voor alle soorten voorstellingen: theater, dans of concert. De cadeaukaart is onder andere te besteden bij het theater Geert Teis. Om kans te maken hoeft u alleen maar
uw e-mailadres achter te laten aan het einde van de vragenlijst.

Wilt u ons helpen en tegelijkertijd kans maken op een leuke prijs? Vul dan nu de online vragenlijst in.