Informatiebijeenkomst Graduate School


26 januari 2016
Foto van Marienburg

Vanaf september 2016 start de universitaire masteropleiding Data Entrepreneurship (Graduate School) in het kloostercomplex Marienburg.

De gemeente organiseert samen met vastgoedeigenaar Kadans een informatiebijeenkomst op dinsdag 2 februari om 19.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in het kloostercomplex Marienburg, Sint Janssingel 92 in 's-Hertogenbosch. Tijdens de avond krijgen belangstellenden verschillende presentaties.
Onder andere van Emile Aarts, rector magnificus van Tilburg University en Wim Boers, directeur Kadans Vastgoed. Wethouder Eric Logister licht het belang van deze opleiding voor de gemeente toe. Ook gaat de wethouder in op het proces.

Universitaire opleiding in `s-Hertogenbosch

De komst van de opleiding Data Entrepreneurship is bijzonder voor 's-Hertogenbosch. De gemeente is blij met deze prachtige invulling van het klooster. De opleiding is het resultaat van een unieke samenwerking. Universiteiten van Eindhoven en Tilburg, provincie Noord Brabant, vastgoedeigenaar
Kadans en gemeente 's-Hertogenbosch werken nauw samen.

Aanmelden

Wij vragen belangstellenden om zich voor 2 februari aan te melden voor deze bijeenkomst via marienburg@s-hertogenbosch.nl.