CMS Asset Management winnaar 2016 in Assetmanagementbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 14:00 uur

's-HERTHOGENBOSCH, 20160126 -- CMS Asset Management is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Assetmanagementbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een uiterst hoogwaardig bedrijf met een sterke positie. ‘CMS Asset Management weet haar enorme kennis en ervaring op het gebied van asset performance management uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

CMS Asset Management is een toonaangevend onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in onderhouds- en asset management. De ervaring en expertise van CMS dragen bij aan een integrale aanpak voor het beheer van de fysieke bedrijfsmiddelen, waardoor kosten, prestaties en risico’s transparant beheerst worden en deze middelen betrouwbaar, beschikbaar en economisch rendabel blijven. Haar opdrachtgevers zijn te vinden in de watersector, gemeenten en provincies, de inframarkt en het bedrijfsleven. CMS Asset Management (1994) is gevestigd in Den Bosch en telt circa 15 medewerkers.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in CMS Asset Management een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij CMS, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Resultants in Asset Value

De onderneming heeft zich ontwikkeld van onderhoudsbeheerder tot allround dienstverlener die de opdrachtgever volledig kan ontzorgen. Naast strategische oplossingen, biedt zij een praktische vertaalslag naar de werkvloer. Immers, niet het systeem maar de mens achter het systeem bepaalt uiteindelijk het succes. De jury prijst vooral haar kennisintensieve karakter. ‘CMS Asset Management is een echte kennisorganisatie, met “advisering plus” op het hoogste niveau. En altijd gericht op het verbeteren van het financiële resultaat van de opdrachtgever door optimalisatie van het omgaan met de beschikbare assets. Vanuit de gedachte dat een euro maar één keer uitgegeven kan worden, maakt zij op uiterst deskundige wijze zichtbaar waar deze euro het hoogste rendement opbrengt of tot de laagste kosten leidt’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Haar dienstenpakket vereist zeer goede mensen qua kennis en inzet. Deze professionals binnenhalen is niet altijd eenvoudig, eenmaal binnenboord worden de werksfeer en de geboden uitdagingen echter als heel stimulerend ervaren. De onderneming biedt professionele zelfstandigheid, veel dynamiek en uitdagende projecten en opdrachtgevers, maar ook veel tijd en aandacht voor interne kennisontwikkeling. Innovatie op de eigen dienstverlening, gericht op nog betere resultaten voor de opdrachtgevers. Alleen zo kan CMS haar pay-off waarmaken: Resultants in Asset Value. ‘Absoluut een specialist op het gebied van asset management. Met als grote kracht de vertaling van theoretische concepten naar praktische uitvoerbaarheid. Gedrevenheid, passie, zeer innovatief, durf en visie, plus een honderd procent focus op de klant maken van CMS een absolute topper in haar wereld’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.cmsam.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 14:00 uur.