24Vision Solutions nieuw lid KVNR

26 jan 2016

Nieuwe marktkansen om schip en lading dichter bij elkaar te brengen. De timing is goed; snel veranderende omstandigheden genereren nieuwe kansen en vragen andere oplossingen, zegt de directie van 24Vision Ship Performance Solutions.

24Vision Shipping Risk Solutions bv was al eerder opgericht door Martin Lanting. 24Vision Ship Performance Solutions bv is nu toegevoegd. 24Vision zorgt voor verhoging van marges door middel van visionair strategische oplossingen betreffende `Risk and Performance'. De bedrijfsformule is snelheid, dynamische transparantie en direct digitale toegang. Dat levert de klant actief in de maritieme sector onmiddellijk resultaatsverbetering op.

Marktinformatie

De directie van 24Vision Ship Performance Solutions bestaat uit Han van Blanken, Martijn Mobach en Evert Hoogwerf. KVNR-leden kennen Han van Blanken vanwege zijn grote kennis van de scheepvaartmarkten. Hij analyseert marktinformatie en signaleert trends die zich in de markten voordoen. Vanuit de Commissie Economische Zaken is hij voor de KVNR al jaren de afgevaardigde van de Nederlandse Reders bij de BIMCO, de grootste scheepvaartorganisatie ter wereld. Na een langdurig dienstverband bij een gerenommeerde Rotterdamse rederij, was hij toe aan een nieuwe uitdaging.

Ketenbeheersing

Martijn Mobach heeft gevaren bij de grootste koelvaart rederij ter wereld, waar hij alle rangen heeft doorlopen en in Duitsland voor een rederij de `shipmanagement' divisie heeft gemanaged. De afgelopen jaren stond hij aan het roer bij een van de grootste Nederlandse CV-Rederijen. Martijn Mobach: "Onze `solutions' verbeteren de `bottom line' van de klant door beheersing van de hele keten: investering, commercieel, operationeel, technisch, bemanning, verzekeringen en bunkers. Die keten maken we voor de klant volledig transparant met een druk op de App. Onze klantrelatie is horizontaal; wij zitten naast de klant."

Scheepsprestaties

Evert Hoogwerf is zijn carriere begonnen in de containervaart. Daarna is hij over gestapt naar de kustvaartsector met een focus op verscheping van projectladingen. Hierna heeft hij het ruime sop gekozen en jarenlang de chartering en operations gedaan voor de schepen van een gerenommeerde Rotterdamse rederij in de wilde vaart, varierend van handysize tot capesize en een panamax tanker. Maak scheepsprestaties betrouwbaar voor ladingbelanghebbenden. "Sure we will!" is het devies.

Kennis

De Rotterdamse ondernemer Martin Lanting is partner in 24Vision Ship Performance Solutions bv en brengt zijn visie in de praktijk. Kennis verzamelen met talent en inspelen op de snel veranderende wereld. Dit maakt 24Vision `the place to be' voor professionals die voor hun klanten het verschil willen maken. Vanuit de Rotterdamse Waalhaven heeft 24Vision Solutions een `Power team' van excellente scheepvaart en IT-specialisten in eigen huis. Han van Blanken: "Wij hebben ervaring, vullen elkaar aan, bewaken het proces en doen dat volledig transparant met onze 24Vision klanten portal."

Ladingstromen

24Vision Solutions heeft inmiddels ook kantoren in Dubai en Geneve, plaatsen waar veel business en ladingstromen bij elkaar komen. Aan verdere uitbreiding naar andere scheepvaarthubs wordt hard gewerkt. Binnenkort zullen er nog andere diensten aan de formule toe worden gevoegd.