Klavertje 4 hoofdprijs gevallen bij Tankstation Esso in Velddriel

Klavertje 4 hoofdprijs gevallen bij Tankstation Esso in Velddriel

Rijswijk, dinsdag 26 januari 2016 - Een 18-jarige man heeft een hoofdprijs van 25.000 euro netto gewonnen met een `Klavertje 4' Kraslot [spel 164]. Omdat het winnende Kraslot is gekocht bij ESSO Velddriel aan de Provincialeweg 120 in Velddriel wordt hier op donderdag 28 januari 2016 om 10:00 uur een taart aangesneden om het winnen van de geldprijs te vieren.

De achttienjarige winnaar speelt nog niet zo heel erg lang met Krasloten, maar heeft al wel veel geluk: "Ik kras soms met een paar van mijn vrienden, want dat is toch wel geinig. Je weet toch maar nooit."

De winnaar heeft een duidelijk beeld wat hij met een gedeelte van het gewonnen geld gaat doen: "Mijn rijbewijs heb ik, maar een auto nog niet en die zou ik wel heel graag willen hebben. Een tweedehands natuurlijk, want de rest gaat op een spaarrekening. Voor later."

Over Krasloten

Krasloten is onderdeel van De Lotto. De Lotto bestaat sinds 1961. Met de merken Lotto, Toto, Lucky Day, Krasloten en Eurojackpot investeert De Lotto in de maatschappij. Jaarlijks doneert De Lotto miljoenen euro's aan instellingen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. In de afgelopen jaren is dit bedrag opgelopen tot ruim EUR2 miljard. Krasloten is de enige loterij in Nederland met een vergunning vanuit de overheid voor het organiseren van Krasloterijen in Nederland.