Themajaar 2016: Ondernemend van Aa tot hunZe


Op 1 januari 2016 is het themajaar Ondernemend van Aa tot hunZe officieel gestart! Een jaar waarin ondernemers, ondernemersorganisaties en de gemeente Aa en Hunze een impuls geven aan kennisverbreding, grenzen verleggen en (nieuwe) samenwerkingen aan gaan. De pijlers zijn: samenwerken, kennis,
maatschappij, ondernemersklimaat en onderwijs.

Ondernemers of ondernemersorganisaties in Aa en Hunze die een idee hebben voor een project of activiteit kunnen dit insturen via de website. Als een project of activiteit aansluit bij de pijlers en doelstellingen van Ondernemend van Aa tot hunZe, kan passende promotionele- en (beperkte)
financiele ondersteuning geboden worden. De eerste ronde voor het insturen van ideeen sluit op dinsdag 1 maart 2016. Het jaar duurt tot en met december 2016. Kijk voor meer informatie op www.vanaatothunze.nl.

Vijfde themajaar

Ondernemend van Aa tot hunZe is het vijfde themajaar van de gemeente Aa en Hunze. De themajaren die hieraan vooraf gingen zijn: Ontspannend van Aa tot hunZe (2015), Duurzaam (2013), Olympisch (2012) en Cultuurlijk (2011).