Onderwerpen bij BureauGLD


Onderwerpen bij BureauGLD

Laatste update:
26-01-2016 | 16:36

Arnhem - In het opsporingstelevisieprogramma BureauGLD van Omroep Gelderland komen morgenavond, woensdag 27 januari, weer een aantal onderwerpen aan de orde waarbij de hulp van het publiek wordt ingeroepen. Deze keer vier onderwerpen in Arnhem, Zwolle, Tiel, Geldermalsen en Apeldoorn.

* Laffe diefstallen in Arnhem en Zwolle door dezelfde daders

Op 4 december 2015 slaan twee vrouwen toe in Arnhem en Zwolle. Ze hebben het voorzien op oudere dames en weten hun tassen te rollen en er met hun portemonnees vandoor te gaan. Wie herkent de dames op de beelden?



* Gewapende overval cafetaria Tiel

Cafetaria De Rode Haan aan de Hoveniersweg wordt donderdagavond 21 januari overvallen door een onbekende man met een pistool of iets wat daarop lijkt. Wie heeft iets gezien of gehoord en kan met informatie helpen de zaak op te lossen?







* Foto's relschoppers Geldermalsen

In het onderzoek naar de ongeregeldheden in Geldermalsen, waar op 16 december jl. de raadsvergadering werd verstoord door relschoppers en collega's werden aangevallen zullen foto's worden getoond van verdachten. Wie kent of herkent ze?







* Mishandeling servicemedewerker busbedrijf

Een nog onbekende man mishandelt op zaterdag 19 september in een lijnbus in Apeldoorn een servicemedewerker nadat hij eerst de buschauffeur had geschoffeerd en vervolgens weigerde de rit te betalen. Wie kent of herkent de man op de beelden van bewakingscamera's?





Het programma wordt woensdagavond uitgezonden om 18.20 uur en daarna ieder uur herhaald.