Nooitgedacht op Beurs Bouwplan


Vanaf donderdag 28 januari tot en met zaterdag 30 januari 2016 staat de gemeente Aa en Hunze weer op de Beurs Bouwplan in Assen met het plan Nooitgedacht!

Dit jaar zijn we te vinden in stand 128 met informatie over de verschillende woonmogelijkheden in de wijk. Informatie over de beurs is te vinden op www.beursbouwplan.nl.

Nooitgedacht

In de groene woonwijk Nooitgedacht heeft de gemeente Aa en Hunze verschillende mogelijkheden om te wonen. Van jong tot oud, van kavels tot koopwoningen in verschillende prijsklassen. Iedereen kan er terecht. De wijk ligt dichtbij Assen en aan de N33 bij Rolde, op een centrale plek in
Noord-Nederland.

Woonwijk

De woonwijk beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Je kan er genieten van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in je tuin. En dat op maar vijf minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels,
scholen en andere voorzieningen voor handen zijn.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig naar de woonmogelijkheden? Kom dan langs op Beurs Bouwplan in de TT Hall in Assen. Er zijn gratis entreekaarten af te halen bij de receptie van het gemeentehuis. Meer informatie over de woonwijk is ook te vinden op onze website www.nooitgedachtrolde.nl.

Banner Beurs Bouwplan