Menameradiel helpt inwoners op weg met energiebesparing


Menameradiel helpt inwoners op weg met energiebesparing
26-01-2016
[IMG] Klik om te vergroten

Op maandag 18 januari 2016 werd het Duurzaam Bouwloket officieel gelanceerd door 24 Friese gemeenten tijdens. Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis van Achtkarspelen.

Een groot aantal wethouders en lokale ondernemers uit de bouw en installatiesector was aanwezig om kennis te nemen van de lancering en om mee te discussieren over de gezamenlijke aanpak voor het verduurzamen van de bestaande bouw in Fryslan.

Wat kunt u als inwoner van het Duurzaam Bouwloket verwachten?

Bewoners uit de 24 Friese gemeenten kunnen vanaf nu bij het loket terecht voor vragen op het gebied van energiebesparende en duurzaamheidsmaatregelen die zij in en rondom de woning kunnen toepassen. Op de website www.duurzaambouwloket.nl/fryslan staat alle praktische informatie over diverse
maatregelen zoals het toepassen van isolatie, plaatsen van zonnepanelen en laagdrempelige besparingstips. Daarnaast kunnen bewoners er terecht voor informatie over onder andere (lokale) subsidieregelingen, duurzaamheidsleningen en lokale gecertificeerde bedrijven.

Contact met het Duurzaam Bouwloket?

Via de website, per mail, telefonisch en zelfs via WhatsApp kunt u bij het Duurzaam Bouwloket terecht voor al uw vragen over kwaliteitsverbetering en besparingsmogelijkheden voor de woning. Naast het thema energie zijn de onderwerpen als een gezond binnenklimaat en verbeteren van het
wooncomfort belangrijke
aandachtspunten.

Website: www.duurzaambouwloket.nl/fryslan
Telefonisch: Laat een terugbelverzoek achter op bovenstaande website
E-mail: info@duurzaambouwloket.nl
WhatsApp: 06 45 45 11 88