Doe mee met de JeugdSportPas


15-01-2016 Elk voorjaar kunnen kinderen meedoen met de JeugdSportPas. Met de JeugdSportPas krijgen leerlingen de kans om vier kennismakingslessen in een sport te volgen, zonder direct lid te worden.
jeugdsportpas
De JeugdSportPas wordt georganiseerd door Sportservice West-Friesland in samenwerking met basisscholen en lokale sportaanbieders en vindt plaats in Medemblik stad en de gemeenten Opmeer, Drechterland en Enkhuizen.

Keuze uit diverse sporten

De leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 uit Drechterland kunnen deelnemen aan een zeer uitdagend sportaanbod. De gemeenten Drechterland en Enkhuizen hebben samen een aanbod met 23 verschillende sporten, waaronder scouting, zeilen, judo, hiphop, musical en freerunning.

Met de JeugdSportPas krijgen leerlingen de kans om bij een vereniging een kennismakingscursus te volgen zonder direct lid te worden. Kosten bedragen in de meeste gevallen eenmalig EUR 6,00.

Aanmelden kan tot uiterlijk 28 januari

Kinderen afkomstig uit een van de deelnemende gemeenten die op het speciaal onderwijs zitten, krijgen de informatie ook via school uitgereikt. De kennismakingslessen starten na de voorjaarsvakantie. Staat de sport niet meer op de website? Dan betekent het dat de les vol zit. Houd de website
dan goed in de gaten, want mogelijk komt er nog een nieuw aanbod.

Kijk op www.sportservicewestfriesland.nl hoe het werkt.
15-01-2016
Thema Nieuws, Drechternieuws