Aandacht voor overval, woninginbraak en winkeldiefstal in Bureau Bra..


Aandacht voor overval, woninginbraak en winkeldiefstal in Bureau Brabant

Laatste update:
22-01-2016 | 10:10

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Breda, Dongen, Gilze, Tilburg - Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag 25 januari 2015 onder meer aandacht aan winkeldiefstallen in Dongen en Breda, een woninginbraak in Gilze en een overval op een snackbar in Tilburg. Maandagavond om 18.15 uur is de eerste uitzending van
Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.15 uur.

Dongen: Winkeldiefstallen bij elektronicazaak

Bij een elektronicazaak op het Looiersplein in Dongen wordt er in korte tijd drie keer een winkeldiefstal gepleegd. We hebben van iedere diefstal bewakingsbeelden. Herkent u een van de getoonde dieven?







Gilze: Woninginbraak

In het weekend van vrijdag 18 september 2015 wordt er ingebroken in een woning in Gilze. Het huis is door vermoedelijk drie mannen doorzocht. De inbrekers hadden niet in de gaten dat ze gefilmd werden door een camera. Wie zijn dit?



Breda: Winkeldieven dreigen met mes

Op vrijdag 23 oktober 2015 wordt er door twee mannen bij de Hornbach aan de Konijnenberg in Breda iets gestolen. Het tweetal trok de aandacht van een beveiligingsmedewerker. Toen de verdachten op de diefstal werden aangesproken bedreigde van een van hen het personeel met een mes. In deze
uitzending duidelijke beelden van deze dieven.



Tilburg: Gewapende overval snackbar `Lucullus'

Op 22 november 2015 wordt rond 22.30 uur 's avonds snackbar Lucullus aan de Wandelboslaan In Tilburg overvallen. We hebben de overval gereconstrueerd en tonen in deze uitzending bewakingsbeelden van de daders. Ook laten we een compositietekening zien van een van de overvallers.