Schiphol is jarig. Schipholfonds doneert EUR100.000 extra aan jonge ..


Gepubliceerd op: 20 januari 2016
Schiphol bestaat dit jaar 100 jaar. Speciaal voor deze bijzondere verjaardag keert het Schipholfonds EUR100.000 extra uit aan sportieve activiteiten voor jongeren.
Ben jij tussen 6 en16 jaar oud en heb je een sportieve wens voor je sportvereniging? Doe dan een aanvraag bij het Schipholfonds om je droom waar te maken. Hoe? Kijk voor alle informatie op www.schipholfonds.nl bij "Schiphol is jarig".

Aanvragen die in aanmerking komen voor een donatie, staan van 1 tot en met 20 april op de website. Iedereen kan op zijn of haar sportiefste wens stemmen. Hoe meer stemmen, des te meer punten en kans op een donatie.
Zaterdag 11 juni maakt de voorzitter van het Schipholfonds Tom Egbers de winnaars bekend tijdens een feestelijke middag. Alle deelnemers en hun vrienden en vriendinnen zijn welkom. Aanmelden kan via de website.
Deze actie is extra en staat los van de normale aanvraagprocedure bij het Schipholfonds.

Kijk voor een instructiefilm over de speciale Schipholfonds actie met Tom Egbers op: https://youtu.be/E1_gE5ivWTc.

Delen op:

* facebook
* linkedin
* nujij

* RSS

Nieuws

Schiphol is jarig. Schipholfonds doneert EUR100.000 extra aan jonge sporters

20 januari 2016
Schiphol bestaat dit jaar 100 jaar. Speciaal voor deze bijzondere verjaardag keert het Schipholfonds EUR100.000 extra uit aan sportieve activiteiten voo Lees meer

Veel innovatieve projecten in sierteelt. `Kansen en potentie voor bedrijfsleven Greenport Aalsmeer'

19 januari 2016
Op vrijdag 15 januari 2016 bezochten Wethouder Economische Zaken Ad Verburg en Marcel Brans van Nak Tuinbouw GreenNest in Amsterdam. In de GreenNest G Lees meer

Musical Suske & Wiske in Crown Theater Aalsmeer

19 januari 2016
Gemeente Aalsmeer stelt 500 kaarten beschikbaar voor leerlingen uit de bovenbouw. Lees meer