Start tweede fase herinrichting Dorpsstraat Hagestein


04-01-2016

De Dorpsstraat in Hagestein wordt volledig heringericht. De uitvoering hiervan vindt in twee fasen plaats. De eerste fase is medio december afgerond. De tweede fase start op 11 januari en duurt zeven weken (onder voorbehoud van de weersomstandigheden).
Vanaf 11 januari is geen doorgaand verkeer mogelijk in de Dorpsstraat. De omleidingsroute loopt via de Vogelenzangseweg / Breede Sticht. De Achterweg wordt gedurende de werkzaamheden afgesloten ter hoogte van de Engweg. Aan weerszijden van de afsluiting is tweerichtingsverkeer mogelijk.

Voor de hulpdiensten geldt een uitzondering op de maatregelen. Om te voorkomen dat de aanrijtijden voor spoedgevallen te lang worden, hebben zij in geval van alarmering toestemming om de afzetting te verplaatsen. Doorgang is uitsluitend toegestaan voor hulpdiensten. Het overige verkeer dient
de omleidingsroute te volgen. Met behulp van camera's wordt hier op toegezien. Het negeren van de afsluiting leidt tot een bekeuring.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Mailt u dan naar buitengewoon@vianen.nl of belt u met de toezichthouder van de gemeente Vianen, de heer Peter Hoekman, T. 06-53966271.