Inloopbijeenkomst over Westelijke ontsluiting


02 december 2015De gemeente Amersfoort wil de westkant van de stad beter bereikbaar maken. De afgelopen jaren is veel overlegd met bewoners, ondernemers en andere betrokken partijen over de manier waarop dit moet gebeuren. Op 24 november 2015 heeft de gemeenteraad het ontwerp voor de
`Westelijke ontsluiting' vastgesteld. Ook is de raad akkoord met het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan.

Op 16 december verzorgt de gemeente een inloopbijeenkomst voor belangstellenden. Deze wordt gehouden tussen 16.00 en 20.00 uur bij Fit Academie Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11. Tijdens de bijeenkomst zijn deskundigen van de gemeente aanwezig om het plan toe te lichten en vragen te
beantwoorden.

Reageren op het plan

U kunt gedurende een periode van zes weken reageren op het ontwerpbestemmingsplan. De periode start op donderdag 10 december 2015 en loopt tot en met woensdag 20 januari 2016. Meer informatie hierover vindt u in de Stadsberichten van 9 december.

Hoe verder?

Na afloop van de inspraakperiode behandelt en beantwoordt de gemeente de zienswijzen. Daarna worden de zienswijzennota en het bestemmingsplan ter vaststelling aangeboden aan de raad. Dit gebeurt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2016.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.amersfoort.nl/amersfoortwestbereikbaar. Hier vindt u ook de publieksversie `Het plan in vogelvlucht'.

Digitale nieuwsbrief

Via SI.Koster@amersfoort.nl kunt u zich ook abonneren op de digitale nieuwsbrief over de westelijke ontsluiting.

Facebook Twitter LinkedIn NuJij Email