Herstelwerkzaamheden Westerzeedijk (N239) in Opperdoes


03 november 2015 - Nieuwsartikel

De provincie Noord-Holland voert van maandag 9 tot en met vrijdag 13 november tussen 09.00 en 15.00 uur herstelwerkzaamheden uit aan het talud langs N239 ter hoogte van het kruispunt met de Noorderweg in Opperdoes (gemeente Medemblik).

Rijstrookafzetting

Tijdens het werk wordt een rijstrook van de N239 afgezet. Verkeer in beide richtingen wordt over de andere rijstrook geleid door middel van verkeerslichten. Ook het kruispunt met de Noorderweg blijft open voor verkeer. Indien noodzakelijk worden korte verkeersstops ingelast voor het plaatsen
van het materieel en de afzetting van het werkgebied.

Talud

De werkzaamheden betreffen het plaatsen van een stalen damwand in het water langs de N239, omdat na eerdere werkzaamheden sprake is van verzakking van het talud.

Informatie

Informatie over de werkzaamheden staat op www.noord-holland.nl/N239+N240.

Met vragen over de werkzaamheden kunnen omwonenden en weggebruikers ook terecht bij het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, telefoon 0800 - 0200 600 (gratis) of e-mail infobu@noord-holland.nl.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel