ICTiFied: Hét Brabants ICT-event van 2015


Elke organisatie wordt een ICT-bedrijf

EINDHOVEN, 20150907 -- Op dinsdag 13 oktober aanstaande vindt de tweede editie plaats van 'Hét Brabants ICT-event' in 'The Strip'; het Conference Center op de Hight Tech Campus te Eindhoven. Het thema van deze tweede editie is 'ICTiFied: Elke organisatie wordt een ICT-bedrijf'. Hét Brabants ICT-event is een jaarlijks terugkerend event en kent een gevarieerd programma, zowel voor deelnemers die geïnteresseerd zijn in de techniek alsook voor deelnemers die vooral het fijne willen weten van de toepasbaarheid van ICT. Er worden 300 deelnemers verwacht.

Tijdens dit event zal een keur aan sprekers u bijpraten over strategische, tactische en technische perspectieven en ontwikkelingen in de branche. Door de combinatie van boeiende presentaties en een bedrijvenmarkt waar marktpartijen zich presenteren wordt het event dé plek in Brabant waar men van gedachten kan wisselen over trends in de ICT: er is volop ruimte om elkaar inhoudelijk, sociaal en zakelijk te treffen.

Waarom ICTiFied als thema?
’Elke organisatie wordt een ICT-bedrijf.’ Mooie uitspraak, maar hoe gaat dat er in de toekomst precies uitzien? Hoe transformeert de ICT-adviseur naar ICT-makelaar van cloud diensten? Wat kunnen we allemaal van the internet of things verwachten? Krijgen we smart buildings of smart cities? Of gaat het zelfs nog verder dan dat? Er komen smart machines, de auto industrie veranderd volledig en wat betekent een zelfrijdende connected auto voor de dealer? Wat gebeurt er met 3D-printing in de gezondheidzorg? En als alles aan elkaar hangt en met elkaar communiceert, hoe kunnen we die grote data lakes real time analyseren?

Hoe houdt de ICT-branche zich staande temidden van al die dynamiek? Wat is haar toegevoegde waarde? En welke gevolgen heeft de enorme snelheid waarmee alle veranderingen op ons af komen?  Op dinsdag 13 oktober kunnen ICT-professionals er alles over horen!

Unieke samenwerking
Oók in een digitale wereld is ICT uiteindelijk mensenwerk. Het blijft dus onverminderd belangrijk elkaar 'live' te ontmoeten. Open Line en Salves hebben daarom de handen ineen geslagen met andere onafhankelijke partijen zoals EMC, Citrix, Cisco, Dell, Kreuze Telecom, Schneider Electric, Quistor, Cofely en Teleena. Samen zijn zij in staat om deelnemers een breed opgezet programma. Keynotesprekers, dagvoorzitter en enkele andere presentaties zijn al bekend; het volledige programma is binnenkort te lezen op http://www.hetbrabantsictevent.nl

Voor meer informatie en inschrijven kunnen geïnteresseerden terecht op http://www.hetbrabantsictevent.nl