Website vermindert keuzestress bij vinden van supplementen


AMSTERDAM, 20151013 -- Bijna iedere Nederlander gebruikt wel eens supplementen of medicijnen. Daarnaast komen er veel mensen in de apotheek. Maar waar haal je nu de goedkoopste supplementen of medicijnen? Zijn recensiewebsites met een enorm aanbod nog wel betrouwbaar? Of in welke apotheek haal je nu de goedkoopste en beste medicijnen? Met deze gegevens is de ondernemer Bas Janssen aan de slag gegaan. Hiervoor heeft hij de website voedingssupplement.org ontwikkeld.

De website is bedoeld voor iedereen die wel eens medicijnen gebruikt maar niet zo goed weet welke medicijnen het goedkoopst zijn en waar hij de deze kan halen. Men kan natuurlijk de bekende recensiewebsites raadplegen, maar tegenwoordig zijn veel recensies tegen betaling geplaatst. Hierdoor is het beeld van deze sites erg vertroebeld. “Wij gaan het liefst af op de aanbevelingen van anderen omdat deze het meest waardevol zijn. Onze website geeft direct toegang tot de tips van andere gebruikers en vergelijkt ook de verschillende apotheken zodat je altijd de beste keus kunt maken” zegt Bas Janssen, oprichter van de gezondheidswebwinkel.

De website werkt heel intuïtief. De gebruiker kan eenvoudig door de medicijnen en voedingssupplementen scrollen. Daarnaast worden de verschillende apotheken overzichtelijk gepresenteerd. De reviews kunnen door de gebruiker duidelijk worden gelezen. Wanneer een gebruiker zelf een review toevoegt dan is dit direct te zien. Momenteel biedt de website een prijsfilter zodat je gericht kunt zoeken op prijsniveau.

Voedingssupplementen.org wil de keuzestress bij de consument verminderen door een onafhankelijk aanbod te presenteren. Het beschrijft de website als een soort wegwijzer in de apotheek- en medicijnwereld. “Onze kracht is dat wij werken vanuit de gedachte dat aanbevelingen van anderen het meeste waardevol zijn en dat we onafhankelijk zijn” aldus de heer Janssen.

Meer informatie: www.voedingssupplement.org