NIOW kiest voor ChainWise Cursusplanner


Software specialist ChainWise en NIOW sluiten overeenkomst voor levering en implementatie van de ChainWise Cursusplanner.

HENGELO, 20151013 -- ChainWise en NIOW sluiten overeenkomst voor levering en implementatie van ChainWise Cursusplanner. Met behulp van deze door softwarespecialist ChainWise ontwikkelde Cursusplanner wil NIOW de interne bedrijfsprocessen verder optimaliseren en informatie nog beter toegankelijk maken. Vanzelfsprekend is ChainWise erg verheugd met dit besluit.

ChainWise Cursusplanner biedt software voor professionele opleiders
ChainWise is met haar Cursusplanner marktleider in opleidingssoftware voor BHV en Veiligheidstrainingen. Ook bedient zij professionele opleiders in andere segmenten. Met implementaties van 300 tot wel 80.000 cursisten is deze schaalbare oplossing ideaal voor professionele opleiders.

De volledig online beschikbare cursusplanner ondersteunt de volgende praktische processen:
- Cursistenbeheer middels standaard geïntegreerde CRM
- Samenstellen van cursussen en modules
- Planning van de cursus; tijd, resources & locatie, standaard en op maat
- Beheer en uitvoering
- Aanwezigheidsregistratie en certificering

Met de direct gekoppelde portalen voor cursisten, klanten, docenten en website voor open online inschrijvingen biedt ChainWise de ‘one-stop-shop’. “Dit biedt daarmee de totale oplossing voor professionele opleiders die steeds vaker voor onze oplossing kiezen.” (quote Yuri de Lugt, General Manager van ChainWise)

Over NIOW:
NIOW (Zeist) is een trainingsbureau gericht op taal- en schrijftrainingen. Zij werken aan een optimale kwaliteit van taal en tekst in organisaties. Dit doen zij door middel van training en coaching, individueel of in groepsverband, via open inschrijving of via in-company trajecten die op maat worden gemaakt. Advies over taal, taalbeleid en tekst in organisaties completeert het aanbod. www.niow.nl

Over ChainWise:
Sofwarespecialist ChainWise is gevestigd in Hengelo (Ov.) en ontwikkelt software om bedrijfsprocessen te optimaliseren, kosten te besparen en inzicht te vergroten. Speciaal voor professionele opleiders ontwikkelde ChainWise de Cursusplanner. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yuri de Lugt, telefoon 074-2490430, of e-mailen naar info@chainwise.nl. Meer informatie over de Cursusplanner van ChainWise vindt u ook op http://www.chainwise.nl/Cursusplanner