Spirituele wegwijzer naar een betere mensheid


Ivo Vielvoye krijgt al twintig jaar Hogere teksten door

ROTTERDAM, 20151013 -- Ivo Vielvoye was zakenman toen hij twintig jaar geleden door het Hogere werd wakker geschud met de opdracht een serie boeken te schrijven om zijn medemens de ogen te openen. Nu is het eerste deel verschenen van De Waarheid over de Geestenwereld. Bewustwording, zoals de titel luidt, is een werkboek, een spirituele wegwijzer naar een betere mensheid.

De aarde is stervende, zo vertelt het geestenrijk. Wie zich nu afvraagt of de volgende onheilsprediker is opgestaan, zit ernaast. De aan Ivo doorgegeven teksten blijken een reine strekking in te houden die iedereen kan gebruiken om het leven op te waarderen.

Volgens Bewustwording zal een beter mens hoe dan ook eerder voor een betere wereld zorgen dan een mens die nog in angst en frustraties leeft. Ivo Vielvoye: ‘De toedracht van ‘het zijn’ is een formaliteit die deze Hogere boekenreeks beschrijft als kosmische wijsheid. Wie verlangt er nou niet naar om de mystiek van het geestenrijk te ontrafelen en de zin van het leven te begrijpen?’

Andere vragen waarop het boek antwoord geeft: is er leven na de dood, wat is reïncarnatie, zijn dromen bedrog, kunnen overleden mensen met ons communiceren, wat wil het Goddelijke voor de mensheid betekenen, hoe werkt zelfheling, maar vooral: hoe kun je met behulp van een geest als gids een beter mens worden en hoe vergaar je de inzichten voor het bewustwordingsproces? Alle geheimen over de mensheid en het leven na de dood zijn door de auteur achterhaald.

Bewustwording – Ivo Vielvoye – 9789085484103 – paperback 269 p. - € 19,95