Nieuwe DEVELOP-kleurensystemen optimaliseren documentenstroom

Amsterdam - 13. October 2015

Volledig uitgerust om mobiel werken te ondersteunen en documentstromen te optimaliseren. De ineo+ 308/368 zijn de twee nieuwste multifunctionele kleurensystemen van DEVELOP. Dit onderdeel van Konica Minolta Business Solutions ontwikkelt moderne en professionele communicatieoplossingen voor kantooromgevingen. Vooral nu werknemers smartphones en tablets veelvuldig gebruiken, wordt mobiel werken ook steeds gebruikelijker in moderne kantooromgevingen.

"Het hoogtepunt van deze twee nieuwe DEVELOP-kleurensystemen is ongetwijfeld hun eenvoudige mobiele bruikbaarheid", zegt DEVELOP Product Manager Robin Schieveen: "Mobiel gebruiksgemak is onmisbaar in moderne kantooromgevingen, doordat mobiel werken steeds gebruikelijker wordt. Kantoormedewerkers willen eenvoudig kunnen afdrukken of scannen vanaf een tablet of smartphone. De ineo+ 308/368 biedt deze mobiele mogelijkheden in combinatie met een hoge mate van flexibiliteit. Dit is mogelijk doordat beide systemen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een gebruiker."

Eenvoudig gebruiksgemak

De ineo+ 308/368 maakt het mogelijk om af te drukken en te scannen via tablets en smartphones. Near Field Communication (NFC), authenticatie, touch-to-print, touch-to-scan, Google Cloud Print (optioneel) en WiFi Direct (optineel) zijn eigenschappen van de kleurensystemen die het afdrukken en scannen via mobiele apparaten eenvoudiger maakt. De ineo+ 308/368 zorgt ervoor dat mobiele gebruikers niet terug hoeven te keren naar hun computer om te printen of te scannen. Doordat webpagina's, PDF's of foto's geprint kunnen worden vanuit een mobiel apparaat, besparen werknemers tijd en ongemak.

Flexibele mediakeuze en afwerkingsmogelijkheden

De ineo+ 308/368 kan worden afgestemd op de behoeften van zeer uiteenlopende kantooromgevingen. Veel verschillende soorten media worden ondersteund. Dat betekent dat bijna elk soort document in-house kan worden afgedrukt. Denk bijvoorbeeld aan uitnodigingen op dik papier van hoge kwaliteit. De systemen zijn ook in staat om dikke kaarten te printen tot 300 g/m2, alle papierformaten van A6 tot A3+ (SRA3) en zelfs banners tot 1,2 meter lang. De vele optionele afwerkingsmogelijkheden zorgen ervoor dat de ineo+308/368 geschikt is voor het afdrukken van specifieke opdrachten, zoals brochures of banners.

Overzichtelijk bedieningspaneel

Het 9-inch touchscreen ondersteunt functies zoals slepen en in- en uitzoomen. Daarnaast stelt het gebruikers in staat om hun weg door het menu te `swipen', terwijl de pop-ups ervoor zorgen dat de gebruiker niet verdwaalt in de submenu's. Omdat het kleuren bedieningspaneel zo groot is als een tablet, is het overzichtelijk, eenvoudig af te lezen en stelt het gebruikers in staat om alle functies die ze nodig hebben in een oogopslag te zien.

Geoptimaliseerde werkprocessen

Doordat handmatige handelingen niet meer nodig zijn, helpt de ineo+ 308/368 bij het optimaliseren van werkprocessen binnen de kantooromgeving. Documenten kunnen worden gescand als .pptx-bestanden of worden opgeslagen als PDF/A-bestanden. Ook de optionele software van DEVELOP helpt bij het optimaliseren van werkprocessen.

Milieuvriendelijk

De ineo+ 308/368 is uitgerust om middelen te besparen en energieverbruik te verminderen. Blanco pagina's worden automatisch verwijderd en er wordt energie bespaard door gebruikt te maken van LED-lampen voor de scanner, een 0,5 W ErP-modus en een Eco-Timer die de actieve periodes van het systeem aanpast aan de periodes dat het systeem daadwerkelijk in gebruik is. Deze milieuvriendelijke toepassingen helpen daarnaast de operationele kosten te minimaliseren.

Multimedia: klik op de rechtermuisknop en 'save image as' om de afbeelding te downloaden

ineo+ 308 368

Over het bedrijf

Over DEVELOP

DEVELOP is een merk van Konica Minolta Business Solutions en staat voor moderne en professionele communicatieoplossingen voor kantooromgevingen. DEVELOP verkoopt systemen, software en diensten voor documentproductie en documentmanagement.

Over Konica Minolta Business Solutions Nederland BV

Konica Minolta Business Solutions Nederland BV, gevestigd in Amsterdam, Nederland, is een volledige dochter van Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, gevestigd in Langenhagen, Duitsland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Tokio, Japan. Het bedrijf levert producten, systemen, diensten en software-oplossingen die voorzien in de behoefte van kantoor- en productie print-omgevingen, op het gebied van documentoplossingen. Het productaanbod omvat kleur en zwart-wit multifunctionals, productie printsystemen, laser printers en all-in-one printers. Daarnaast levert Konica Minolta managementsoftware, waarmee alle systemen naadloos kunnen worden geintegreerd in bestaande werkprocessen en IT-omgevingen. Om klanten optimaal te ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossingen, investeert Konica Minolta continu in onderzoek en ontwikkeling en zet daarmee regelmatig nieuwe normen voor de gehele printindustrie op het gebied van innovatie, groen en veiligheid. Konica Minolta is binnen EMEA actief in meer dan 50 landen. Meer informatie over Konica Minolta Business Solutions Nederland BV is te vinden op de website en blog. Verder kunt u in contact komen via Facebook of Twitter.