Ordina neemt 150ste Young Professional in dienst

12 oktober 2015

Ordina neemt 150ste Young Professional in dienst

Met een slag op de gong heeft de 150ste Young Professional van Ordina in het bijzijn van CEO Stepan Breedveld van Ordina, vandaag de beurs in Amsterdam geopend. Ordina viert het feit dat de ICT-dienstverlener uit Nieuwegein dit jaar inmiddels 150 Young Professionals heeft aangenomen. Voor de ICT-talenten heeft Ordina een speciaal Young Professional-programma ontwikkeld. Dit is een belangrijk instrument om talenten te vinden en aan Ordina te binden en wordt door klanten goed gewaardeerd.

De gongslag was tevens het startsein voor de jaarlijkse Ordina Open Innovatiedagen die dit jaar op 13 en 14 oktober op het hoofdkantoor in Nieuwegein plaatsvinden. Naast sprekers die ingaan op verandering, nieuwe businessmodellen en digitale en sociale innovatie, is er een innovatietour. Ook worden op deze dag de winnaars bekendgemaakt van de Ordina Innovation Challenge 2015. Dit is een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor start-ups op technologisch gebied met innovatieve ideeen met een maatschappelijke impact.

Thema van de Challenge dit jaar is de `humanisering van de ICT'. Apparaten, toepassingen en apps worden slimmer, persoonlijker en intuitiever en raken steeds meer verweven met ons dagelijks bestaan. Ordina wil met de Challenge kleine organisaties en start-ups een podium bieden voor hun innovatieve ideeen.