Bandenconcurrent.nl biedt als eerste webwinkel mobiele montage aan huis

dinsdag 13 oktober 2015 09:00 Binnenland

Dit is een origineel bericht van BandenConcurrent.nl

Klanten willen naast de beste prijs ook comfort aan huis of op het werk

BandenConcurrent.nl is gestart met een nieuw initiatief voor haar klanten wat nog niet eerder zagen bij banden webwinkels: Mobiele Montage Service.

Het betreft een pilot die klanten in staat stelt om de nieuw gekochte banden aan huis, op op kantoor of waar dan ook te laten monteren. BandenConcurrent.nl is tot nu toe vooral bekend vanwege de voordelige prijzen van banden. Het bedrijf realiseert zich dat klanten niet alleen op zoek zijn naar de laagste prijs.

Neal Oddens, Oprichter van BandenConcurrent.nl: "Klanten hebben vaak geen tijd om naar vaste montage punten te rijden om hun banden te laten monteren of om te wisselen voor de winter. De tijd voor het omwisselen betekent voor de consument vaak zo'n anderhalf uur gemiddeld uit de werk routine. Deze wachttijd wordt nu uitgespaard. Bovendien kunnen we de montage van de bestelde banden nu veel beter afstemmen op de agenda's van onze klanten. We bieden nog steeds de laagste prijsgarantie op de banden en willen met deze extra dienstverlening onze klanten ontzorgen."

De pilot loopt tot eind van dit jaar en zal indien succesvol, een definitief onderdeel worden van de dienstverlening van BandenConcurrent.nl. In 2016 breidt BandenConcurrent.nl haar netwerk van mobiele montage partners dus mogelijk sterk uit. De huidige dekking van mobiele montage partners voor BandenConcurrent.nl concentreert zich nu nog voornamelijk in het Randstedelijk gebied en Brabant.