Open bijeenkomst over Jeugdzorg met Mona Keijzer 29 september 2015 Het CDA Den Haag organiseert op dinsdagavond 13 oktober een themabijeenkomst over de decentralisatie van de jeugdzorg. Iedereen is welkom!

29 september 2015

Het CDA Den Haag organiseert op dinsdagavond 13 oktober een themabijeenkomst over de decentralisatie van de jeugdzorg. Iedereen is welkom!

Tweede Kamerlid Mona Keijzer en klinisch psycholoog Jozien Snijders (tevens bestuurder van kinder- en jeugdpsychiatrie Lucertis) gaan die avond met elkaar en met u in gesprek over de effecten van de decentralisatie van zorgtaken van de landelijke overheid naar de gemeente. De decentralisatie is nu bijna een jaar geleden doorgevoerd en de centrale vraag is wat dit nu concreet heeft betekend voor Haagse kinderen met een hulpbehoefte en hun ouders. Wat loopt er nog niet en wat gaat er juist wel goed?

Het CDA Den Haag gaat hier graag met u over in gesprek. Onze raadsleden zullen ook bij de bijeenkomst aanwezig zijn en willen graag uw ervaringen vernemen. Komt u ook? De toegang is gratis.

Wat? Thema-avond Jeugdzorg met Mona Keijzer

Wanneer? Dinsdag 13 oktober van 19.30 - 21.30 uur

Waar? Buurthuis Morgenstond, 1^e Eeldenpad 3a

Voor wie? Iedereen is welkom, lid of geen lid. Toegang gratis.