Help, mijn kind wordt een puber

Op dinsdag 13 oktober organiseert de gemeente Noord-Beveland in samenwerking met de GGD Zeeland, CJG Goes-Noord Beveland en Indigo Preventie de ouderavond `Help, mijn kind wordt een puber!'.

Ouders en verzorgers van kinderen uit groep 7, 8 en de brugklas worden deze avond meegenomen in de emotionele achtbaan die pubers meemaken.

Als een kind in de puberteit terecht komt en de eigen identiteit meer gaat ontwikkelen, kan opvoeden soms best lastig zijn. Een puberend kind zoekt grenzen op, gaat misschien experimenteren met alcohol of zit heel de dag te `gamen' of te `appen'. Ook de stap naar het voortgezet onderwijs brengt voor een puber veel veranderingen met zich mee. Ouders en verzorgers die hier goed op voorbereid willen zijn, zijn van harte welkom om gratis de ouderavond `Help, mijn kind wordt een puber!' bij te wonen.

De ouderavond vindt plaats op dinsdag 13 oktober om 19.30 uur in OBS De Vliete (Julianastraat 30) in Wissenkerke . Ouders en verzorgers van kinderen uit groep 7,8 en brugklasleerlingen zijn per brief uitgenodigd. Ouders die zich nog willen aanmelden voor de ouderavond kunnen dat doen tot en met 11 oktober 2015 via www.laatzenietverzuipen.nl/aanmelden of telefonisch op 0113 397171.