Zaterdag 17 oktober fietsenkijkdag - Nieuws - Gemeente Uden


Geplaatst op dinsdag 13 oktober 2015

Op zaterdag 17 oktober vindt er weer een fietsenkijk- en verkoopdag plaats op de gemeentewerf aan de Hockeyweg (ingang Boekelsedijk). Er zijn ongeveer 24 fietsen te koop.

Van 10.00 tot 11.00 uur kunt u een bod uitbrengen op gevonden fietsen, waarvan de wettelijke bewaartermijn van 3 maanden verstreken is. U vult uw naam, het nummer van de fiets en uw bod in op een inschrijfformulier. Ter plaatse wordt bekend gemaakt wie de hoogste bieder is. Kopers moeten het
aankoopbedrag direct contant betalen. Er is geen pinapparaat aanwezig. Uiteraard mag u ook op meerdere fietsen een bod doen. U bent dan wel verplicht die fietsen te kopen waarvoor u het hoogste bod heeft gedaan.

Verloren fietsen

Gevonden fietsen waarvan de wettelijke bewaartermijn nog niet verstreken is, kunnen alleen tijdens deze dag bekeken worden. De fietsen staan in een afgesloten ruimte, die alleen toegankelijk is op vertoon van een origineel proces-verbaal. Personen die een fiets kwijt zijn of tussentijds
bericht hebben gehad dat hun fiets weer terecht is, kunnen deze alleen op de fietsenkijk- en verkoopdag komen bekijken en/of ophalen. Eigenaren die hier hun verloren fiets terugvinden, dienen het origineel proces-verbaal van de politie in te leveren.