Wethouder gaat helpen bij...mantelzorgers


Home > Actueel > Nieuws > Wethouder gaat helpen bij...mantelzorgers

In 2014 heeft burgemeester Ten Kate klussen gedaan voor diverse inwoners in het kader van `burgemeester gaat aan de slag bij'. Hij deed dit om nog meer inwoners te leren kennen door (samen) de handen uit de mouwen te steken. Deze reeks krijgt dit najaar een vervolg. Wethouder Elisabeth van
Leeuwen neemt dan het stokje over. Zij wil graag in contact komen met mantelzorgers uit de gemeente en met hen in gesprek gaan over mantelzorg en wat dit voor hen betekent.

Inzicht

Wethouder van Leeuwen: "Als wethouder Wmo zou ik graag in contact komen met mantelzorgers. Ik hoor graag wat hen bezig houdt en wat de gemeente voor hen kan betekenen. Ik doe dit het liefst door iemand te ondersteunen bij zijn of haar zorgtaken."

Aanmelden?

Bent u mantelzorger of kent u een mantelzorger die wel wat hulp kan gebruiken. Dan kunt u uw wens doorgeven via communicatie@giessenlanden.nl. Het kan van alles zijn. Bijvoorbeeld een huishoudelijk klusje, een maaltijd verzorgen, een boodschap doen of het gezelschap houden van degene die zorg
nodig heeft.

Afhankelijk van het aantal inzendingen wordt een selectie gemaakt. Aan de hand daarvan neemt de gemeente contact op voor een afspraak.