Vrijwilligersprijs 2015


(13-10-2015)

Jaarlijks zetten vele inwoners van de gemeente zich belangeloos in voor anderen. Voor deze inzet heeft de gemeente veel waardering. Dat willen we graag laten blijken. Daarom onderscheiden we tijdens de nieuwjaarsreceptie een `Vrijwilliger van het jaar'.

Kent u een vrijwilliger of een vrijwilligersgroep die volgens u deze prijs verdient? Laat het ons weten en meld deze persoon of groep aan!

Voor de verkiezing gelden de volgende criteria

* De persoon of groep in kwestie woont/is gevestigd in de gemeente Bellingwedde en heeft een grote motivatie om dingen voor elkaar te krijgen;
* De activiteit of inzet heeft recentelijk plaatsgevonden;
* De activiteit of inzet is onderscheidend en belangeloos, zonder commercieel voordeel;
* De activiteit of inzet levert een bijdrage aan het maatschappelijk welzijn in Bellingwedde.

Uitreiking

Een onafhankelijke jury beoordeelt de inzendingen en behandelt deze vertrouwelijk. De onderscheidingen worden tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Bellingwedde uitgereikt. De Vrijwilligersprijs Bel-lingwedde 2015 bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag.

Vorig jaar heeft mevrouw Rubingh de Vrijwilligersprijs 2014 gewonnen. Henny Walburg uit Wedde is tweede geworden en Inge Bergman uit Blijham heeft de derde prijs ontvangen.

Hoe meldt u iemand aan?

Om een persoon of groep aan te melden, verzoeken we u een formulier in te vullen. Dit formulier vindt u onderaan deze pagina. Het ingevulde formulier kunt u tot 1 november 2015 per post opsturen via communicatie@bellingwedde.nl of per post naar:

Gemeente Bellingwedde
t.a.v. communicatie
Hoofdweg 2
9596 AE Wedde

Hebt u vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via (0597) 53 71 00.

* Aanmeldformulier Vrijwilligersprijs gemeente Bellingwedde 2015.docxword(32,16 KB)