Zevenhonderd inschrijvingen voor deelname aan Kies voor Sport


Kies voor sport tekening van een tafeltennisser en springturnster

Kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de basisscholen uit Maassluis hebben zich massaal ingeschreven voor deelname aan het gemeentelijk project Kies voor Sport. Er zijn 702 aanmeldingen binnengekomen.

Kinderen uit deze groepen gaan kennismaken met de sport van hun keuze. In een cursus van maximaal vijf wekelijkse lessen gaan alle deelnemers de door hen gekozen sport uitproberen en ervaren hoe leuk sporten kan zijn.

Animo voor alle cursussen

Voor alle cursussen van de deelnemende sportverenigingen hebben zich kinderen aangemeld. Cursussen zoals snorkelen, circus, freerunnen, voetbal, streetdance en hockey blijven populair. Maar ook tafeltennis, springturnen, yoga en paardrijden kunnen op veel belangstelling rekenen.

Indeling na herfstvakantie bekend

Na de herfstvakantie ontvangen de kinderen via hun leerkracht bericht bij welke cursus zij zijn ingedeeld. Door de vele aanmeldingen voor de cursussen is het mogelijk dat kinderen worden ingedeeld bij de cursus van hun tweede of derde keuze.

Meer informatie?

Maassluizers kunnen voor meer informatie over het project 'Kies voor Sport' contact opnemen met Els de Jong, medewerkster team sport- en accommodatiezaken van de gemeente Maassluis, via telefoon (010) 593 17 97 of via e-mail sportloket@maassluis.nl.