Deventer Evenementenstad 2015


Gepubliceerd: 13 oktober 2015 om 13:00

Laatst gewijzigd: 13 oktober 2015 om 13:22

Deventer is afgelopen maandag uitgeroepen tot Evenementenstad van 2015 in de categorie tot 100.000 inwoners. De prijs werd uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Evenementen.

Compagnie Off, Deventer op Stelten 2014
Compagnie Off, Deventer op Stelten 2014

Anjo de Bont van het Evenementenbureau van de VVV Deventer nam de prijs in ontvangst. Zij vindt de prijs meer dan verdiend en is trots op de nationale waardering voor Deventer als evenementenstad en de vele vrijwilligers. Vorig jaar nog werd Deventer op Stelten gekozen tot Beste
Publieksevenement.

De jury gaf onder meer aan het belangrijk te vinden dat de evenementen centraal staan in het beleid dat de stad voert. De goede samenwerking tussen het Evenementenbureau van de VVV en de gemeente gaat verder dan alleen financiele ondersteuning. Ook de samenwerking met de medewerkers van de
gemeente die alle vergunningen voor het evenementen behandelen, verdient lof. De gemeente heeft het evenementenbureau van de VVV en het team Ondernemen en Vergunningen gefeliciteerd met het behalen van de prijs en taart laten bezorgen.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de gemeente Deventer?Abonneer u dan op de wekelijkse nieuwsbrief Nieuws @Deventer.nl.