Exclusief en culinair dineren voor belangrijk diabetesonderzoek; een..


9 oktober 2015

Exclusief en culinair dineren voor belangrijk diabetesonderzoek; een smakelijk succes!

Nieuws > Exclusief en culinair dineren voor belangrijk diabetesonderzoek; een smakelijk succes!

Het gezonde topdiner 'Diabetes en de Wereld van de Smaak' verzorgd door sterrenkok Bart Ausems en de chefs en studenten van Teaching Hotel Chateau Bethlehem was een smaakvol succes. Het benefietdiner, georganiseerd door Diabetesonderzoekfonds Limburg, vond plaats op dinsdag 6 oktober 2015 te
Maastricht.

De inzet van smaakprofessor Peter Klosse, gastsprekers dr. Ronald Henry en prof.dr.ir. Pieter Dagnelie van Maastricht UMC+ en directeur Martijn van Beek namens Stichting Voeding Leeft maakten de avond mede tot een succes. De gehele opbrengst van het benefietdiner komt ten goede aan het
wetenschappelijk diabetesonderzoekfonds van Maastricht UMC+, en in het bijzonder aan De Maastricht Studie.

Aandachtige gasten tijdens interessante dialogenEen aandachtig publiek luistert naar dialogen over gezond eten en koken
Aperitief in de Franse ZaalKennismaken onder het genot van een aperitief
Interactieve verbinding tussen restaurant en keukenInteractieve verbinding tussen Bart en het restaurant
Bart Ausems met een gezond gerecht gemaakt van streekproductenCulinaire en gezonde verwenning pur sangEen heerlijk en gezond dessertVerschillende bereidingen van braam