Start boekenverkoop in bibliotheken


(13-10) Goedkoop een tas boeken op de kop tikken? Vanaf 19 oktober start in de Bibliotheek Numansdorp en Puttershoek een boekenverkoop. De boekencollectie wordt het hele jaar door aangevuld en up-to-date gehouden. Dat betekent ook regelmatig opschonen en daardoor gaan veel boeken in de
verkoop.

De Bibliotheek Hoeksche Waard bouwt voortdurend aan een aanlokkelijke en actuele boekencollectie. Titels die veel gevraagd worden en aansluiten bij de publieksdoelgroep en de lokale interesse zijn in de bibliotheek te leen. Van oudere en minder courante titels wordt een exemplaar in het depot
geplaatst, de rest gaat in de verkoop. Zo blijft het aanbod in de vestigingen verleidelijk en actueel en zijn minder gewilde titels via het depot toch beschikbaar.

De boeken worden per tas verkocht, ongeacht hoeveel afgeschreven boeken erin zitten. Klanten kunnen de tas zelf vullen. De bibliotheek vraagt EUR 3,00 voor een tas vol afgeschreven boeken.

De verkoop vindt plaats tijdens de reguliere openingstijden van de betreffende vestiging. Kijk op de website van de bibliotheek voor de openingstijden en voor alle andere activiteiten van Bibliotheek Hoeksche Waard.