Groepsaankoop zonnepanelen


Actueel >> Nieuws >> Nieuwsberichten

Gemeente Brielle start samen met Voorne Putten en 11 andere Zuid-Hollandse gemeenten de groepsaankoop zonnepanelen in samenwerking met het onafhankelijke consumentencollectief iChoosr.

Dit is alweer de vijfde groepsaankoop van SamenZonneEnergie in de provincie Zuid-Holland. Vanaf aanstaande maandag 12 oktober kunnen inwoners van de gemeente zich vrijblijvend inschrijven als deelnemer van de groepsaankoop

Zuid-Holland al 50.000 panelen rijker door de groepsaankoop

In de gemeente Brielle hebben inmiddels 104 huishoudens meer dan 1000 zonnepanelen aangeschaft via SamenZonneEnergie. De verklaring voor het succes van SamenZonneEnergie is te vinden in de voordelen die je kunt behalen met een groep. Samen kun je de beste prijs-kwaliteitverhouding bedingen.

Vrijblijvend inschrijven

Geinteresseerden kunnen deelnemen aan de groepsaankoop door zich uiterlijk 11 november vrijblijvend in te schrijven via Samen Zonne Energie.

Op 12 november organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder zonnepanelenleveranciers. De leverancier die het beste bod uitbrengt, wint de veiling en doet de deelnemers een persoonlijk aanbod.

Als een deelnemer besluit om het aanbod te accepteren, dan wordt er een volledig en kwalitatief hoogwaardig zonnepanelensysteem geinstalleerd. Vanaf dat moment wekt de nieuwe eigenaar van het zonnepanelensysteem direct zelf zonne-energie op. Gemeente Brielle zet via SamenZonneEnergie dus een
stap naar een duurzamere omgeving.