Vacatures voor vrijwilligers


Het vrijwilligerswerk neemt een steeds grotere plaats in binnen onze samenleving. Elke inwoner kan indien gewenst een vrijwillige bijdrage leveren aan de samenleving die bij hem of haar past.

Dat de vrijwilligers vrijwilligerswerk kiest dat bij hem past, is belangrijk zodat het met enthousiasme wordt gedaan en de organisatie haar werk kan voortzetten.

Binnen de gemeente Krimpenerwaard zijn steeds meer vrijwilligers nodig. Vanaf 28 oktober gaat de nieuwe website: www.deVrijwilligersbank.nl online. Op deze site kunnen alle (vrijwilligers-)organisaties hun vacatures plaatsen, zodat belangstellende inwoners kunnen zoeken naar een vacature die
het beste bij hen past. Ook kunnen inwoners hun vrijwilligersdiensten op de website aanbieden. De vacaturebank wordt regelmatig opgeschoond, zodat er altijd een gevarieerd en up-to-date aanbod is. Belangstellenden zonder internet kunnen in de plaatselijke bibliotheken gemakkelijk zoeken op de
aanwezige computers en ook via de informatiebord in de verschillende bibliotheken.

Heeft u vrijwilligersvacatures, dan kunt u deze doormailen naar info@stichtingwon.nl of via het formulier op www.deVrijwilligersbank.nl. Uw vacature wordt dan automatisch op de nieuwe website geplaatst die vanaf 28 oktober online is voor de gehele Krimpenerwaard.