Rekening delen als je uit eten gaat


Het contrast tussen Hong Kong en Nederland beschreven in “Going Dutch”

DEN HAAG, 20151007 -- Sinling Nouwens Choy is geboren in Hong Kong (1969) en van haar hand verschijnt vandaag bij Uitgeverij U2pi het boek “Going Dutch”. Hierin beschrijft de auteur onder meer het contrast tussen haar geboorteplaats en Nederland. Zo is het in het ene land de normaalste zaak van de wereld dat je de zorg van je ouders op je neemt als ze hulpbehoevend zijn en in het andere land is het weer heel gewoon dat je de rekening deelt als je uit eten gaat.

De kleur- en geurrijke wereldstad Hong Kong is altijd een inspiratiebron voor Sinling geweest. Nederland heeft haar echter grotendeels gevormd en is haar thuis.
 “Going Dutch” is een met liefde geschreven persoonlijk verhaal over familie, cultuurverschillen, spirituele verwondering en bijzondere momenten in het leven van de auteur.
Daarbij geeft zij tips over een gezonde levensstijl om lekker in je vel te kunnen zitten. Achterin het boek vindt de lezer haar favoriete recepten voor heerlijke, pure gerechten met een aziatisch tintje die je in een handomdraai op tafel zet.

Sinling Nouwens Choy is van beroep relatiemanager (achtergrond: psychosociaal counselor) en heeft haar boek opgedragen aan haar twee dochters.

“Going Dutch” is verkrijgbaar in iedere boekhandel in Nederland en Vlaanderen en rechtstreeks bij de uitgever via: www.boekenroute.nl.
ISBN 978-90-8759-548-7, paperback, 145x210mm, 167 pag., €18,50.