Oeververvanging langs Nieuwe Gouwe O.Z.


De Provincie Zuid-Holland vervangt in de periode van 12 oktober tot begin december 2015 de oever langs de Nieuwe Gouwe O.Z. De Nieuwe Gouwe O.Z. is dan gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer.

Er geldt een omleiding via de N452. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen de Nieuwe Gouwe in 2 richtingen blijven gebruiken.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het graven van een werksleuf langs de weg; het verwijderen van de oude oeverconstructie; het intrillen van nieuwe damwanden en het aanbrengen van een verankeringsconstructie. Voor de veiligheid van de weggebruikers is ervoor gekozen de Nieuwe Gouwe gedeeltelijk af
te sluiten.

Afsluiting

De Nieuwe Gouwe O.Z. is afgesloten van 12 oktober 05.00 uur tot begin december 2015. Het weggedeelte tussen de Hanzeweg en de Burg. Jamessingel is afgesloten voor het verkeer dat Gouda uitrijdt. Voor het verkeer dat Gouda binnenrijdt via de rotonde bij de Coenecoopbrug, is de Nieuwe Gouwe
gewoon toegankelijk. Bedrijventerrein Goudse Poort blijft bereikbaar via de Hanzeweg.

Hinder

Alle werkzaamheden vinden overdag plaats. Hoewel de provincie er alles aan doet om de overlast tot een minimum te beperken, is hinder niet te voorkomen. Wij vragen hiervoor uw begrip.