Drie personen aangehouden na aantreffen harddrugs, wapens en gestole..


Drie personen aangehouden na aantreffen harddrugs, wapens en gestolen goederen

Laatste update:
07-10-2015 | 13:23

Schalkhaar - De politie heeft dinsdag 6 oktober, tijdens een gemeentelijke controle bij een recreatiepark aan de Waterdijk in Schalkhaar, harddrugs, wapens en gestolen goederen aangetroffen. In totaal zijn er drie aanhoudingen verricht. De politie doet nader onderzoek.

De politie was mee met de controle ter ondersteuning van de toezichthouders van de gemeente. Tijdens de controle stuitte de politie in een chalet op ondermeer hasj, een alarmpistool, een neppistool wat geschikt is voor bedreiging en goederen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De
bewoners van het chalet, een 27-jarige vrouw en een 31-jarige man uit Schalkhaar zijn aangehouden. De drugs en de goederen zijn in beslag genomen.

In een ander chalet trof de politie ook harddrugs aan. Ook werden daar jerrycans met chemicalien aangetroffen. Het Landelijk Team Forensische Opsporing is hiervoor naar het chalet gekomen en heeft de chemicalien voor nader onderzoek meegenomen. In dit chalet werd niemand aangetroffen. Er is
dan ook nog niemand aangehouden. De politie doet nader onderzoek naar de eigenaar van deze harddrugs en chemicalien.

Ook werd op het terrein een gestolen kloofmachine aangetroffen. Een 55-jarige man die de kloofmachine in zijn bezit had, is aangehouden op verdenking van heling.

De drie aangehouden personen zijn overgebracht naar het politiebureau en worden verhoord. De politie gaat verder met het onderzoek.

2015488128