Workshop: `Een Baby!'


Op 10 november vindt de gratis workshop: `Een baby!` plaats. Tijdens deze workshop komen diverse vragen aan bod om aanstaande ouders voor te bereiden op de periode als de baby geboren is. De workshop wordt gehouden in het Gezondheidsplein Zuiderweg, Zuiderweg 25 in Schagen.

De geboorte van een baby is een belangrijke gebeurtenis, maar ook spannend! Er zullen straks vele vragen zijn. De workshop `Een baby!' geeft onder andere antwoord op de vragen: Wat kun je verwachten als de baby er is? Kun je een baby verwennen? Hoeveel slaapt een baby eigenlijk? Het is dus
goed om in de zwangerschap voor te bereiden op de tijd als de baby er is. GGD Hollands Noorden helpt daar graag aan mee. De workshop is bedoeld voor moeders (en hun partner) die 25 weken of langer zwanger zijn. Het is een interactieve bijeenkomst ter voorbereiding op de nieuwe rol als ouder!

Data, tijdstip, locatie en kosten

Datum: dinsdag 10 november 2015

Tijdstip: 19.30 - 20.30 uur

Locatie: Gezondheidsplein Zuiderweg, Zuiderweg 25, 1741 NA Schagen

Kosten : aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.

Andere data of andere cursussen?

Naast deze cursus/bijeenkomst organiseert GGD Hollands nog veel meer cursussen en bijeenkomsten. Ouders/opvoeders kunnen op de website van het cursusbureau (www.ggdhn.nl/cursussen) een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

Aanmelden en meer informatie

Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier; zie www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of (088) - 0100557.