Afsluiting Zeeweg (N200) in Bloemendaal


07 oktober 2015 - Nieuwsartikel

Het groot onderhoud aan de Zeeweg (N200) in de gemeente Bloemendaal is in volle gang. Van maandag 12 oktober 5.00 uur tot maandag 19 oktober 5.00 uur wordt gewerkt ter hoogte van de rotonde Brouwerskolkweg.

De Zeeweg wordt dan gedeeltelijk afgesloten en voor gemotoriseerd verkeer geldt een omleidingsroute via de Zandvoortselaan (N201).

Planning

Vervolgens wordt van 19 oktober tot en met 28 oktober tussen 20.00 en 05.00 uur gewerkt aan het asfalt aan de kop van de Zeeweg, nabij de boulevard in Bloemendaal aan zee. Het verkeer kan per rijrichting om en om langs het werk rijden. Bekijk de volledige planning.

Met vragen over de werkzaamheden kunnen omwonenden en weggebruikers bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen 0800 - 0200 600 (gratis) of een e-mail sturen naar infoZeeweg@noord-holland.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel