Getuigen gezocht van vechtende jongeren


Getuigen gezocht van vechtende jongeren

Laatste update:
07-10-2015 | 10:56

Breukelen - Groepen jeugd uit Maarssen en Kockengen zijn maandag 5 oktober tot twee maal toe slaags geraakt. Daarbij is een jongen fors mishandeld. Drie jongeren werden aangehouden voor openlijke geweldpleging.

De eerste vechtpartij vond omstreeks 16.15 uur plaats op de hoek van de Wilhelminastraat en de Alexiastraat. Twee jongens werden van hun fiets getrokken. Een van hen, een jongen van 13 jaar uit Kockengen, werd getrapt tegen zijn lichaam en in zijn kruis terwijl hij op de grond lag. Van het
andere slachtoffer, een 14-jarige jongen uit Kockengen, werd een jas vernield.

Omstanders

Buurtbewoners en omstanders wisten de vechtpartij te stoppen. Een tot nu toe onbekende vrouw moest dit met een of meer klappen bekopen.

Tweede vechtpartij

Een kwartier later was het opnieuw mis bij de rotonde aan de Amerlandseweg, onderaan de Brugoprit nabij het treinstation. Een automobiliste waarschuwde de politie. Die trof beide partijen aan achter het station en hield drie jongens aan. Het gaat om twee jongens van 16 jaar en een van 14 jaar,
allen uit Maarssen.

Getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van een van de vechtpartijen, en vooral met de vrouw die zelf werd geslagen toen ze de jongeren uit elkaar wilde halen. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900 - 88 44.