Week van de Opvoeding is gestart!


De Week van de Opvoeding 2015 is gestart! In Baarn vinden in deze week enkele activiteiten plaats. Hieronder worden er twee uitgelicht.

Donderdagavond 8 oktober - How2Talk2Kid: tips over praten met je kinderen!
Gekibbel - Stress - Onbegrip - Frustratie - Driftbuien, die eeuwige strijd met je kind(eren). Over het eten, kamer opruimen of naar bed gaan. Misschien heb je al allerlei manieren van opvoeden uitgeprobeerd en die soms een tijdje volgehouden. Uiteindelijk verzand je weer in je oude gewoontes.
Toch kan het echt anders. Tijdens de Week van de Opvoeding wordt een avond georganiseerd door How2Talk2Kids in samenwerking met het Centrum voor Jeugd en Gezin. How2talk2kids gaat over een manier van praten met je kinderen, geeft tips en inzicht!

Donderdag 8 oktober om 20.00 uur in Basisschool de Uitkijck, Margrietstraat 2 in Baarn. Toegang is gratis. Kom ook! Info en aanmelding via info@cjgbaarn.nl.

Digitaal advies of informatie van de hormoonspecialist Jose Buik-Evers
"Waarom menstrueer ik nog steeds niet, wat kan ik doen aan het onregelmatige of heftige bloedverlies, heb je een goed advies voor mijn buikpijn/rugpijn/hoofdpijn tijdens de menstruatie, waarom ben ik elke keer zo moe tijdens mijn menstruatie, welke anticonceptie past het beste bij mij en wat
is eigenlijk het verschil tussen de anticonceptie pillen en soorten." In de Week van de Opvoeding biedt Jose aan jonge meiden (en hun ouders) de gelegenheid om een mail sturen via het contactformulier op de website www.hormoonspecialist.nl. Zij biedt digitaal advies of informatie.

Kijk voor meer informatie op www.cjgbaarn.nl en www.weekvandeopvoeding.nl.