Gemeentezaken? Afspraak maken!


[IMG]

De gemeente Bladel werkt, om u beter van dienst te zijn, op afspraak. Dit betekent dat u thuis een afspraak maakt en op het zelf gekozen tijdstip (binnen de openingstijden) naar het gemeentehuis kunt komen voor bijvoorbeeld de aanvraag van een reisdocument, rijbewijs of een vraag over een
vergunning. U wordt dan op het afgesproken tijdstip geholpen.

We merken dat er intensief gebruik wordt gemaakt van het digitaal afspraak maken. Ook op de extra avond (woensdag) worden diverse afspraken gepland. Er komen ook nog wel mensen binnen, die niet wisten dat ze een afspraak moesten maken. Als we kunnen, helpen we die zo snel mogelijk, anders
maken we voor hen een afspraak.

Hoe maakt u een afspraak

Op onze website www.bladel.nl vindt u de knop Gemeentezaken? Maak hier een afspraak! Via deze knop maakt u zelf een afspraak in onze agenda.
Maak voor iedere aanvrager een aparte afspraak. U krijgt een mail met de afspraak toegestuurd. Net voor het tijdstip van de afspraak meldt u zich bij de receptie.

U kunt een afspraak maken binnen de volgende tijden:

* Maandag van 9.00 tot 19.00 uur
* Dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur
* Woensdag van 9.00 tot 19.00 uur
* Donderdag van 9.00 tot 12.00 uur
* Vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur

Heeft u geen beschikking over internet, dan kunt u voor het maken van een afspraak bellen met het KCC (telefoon 0497-361636). Daarnaast kunt u bij de receptie van het gemeentehuis terecht om een afspraak te maken.