Timesharestop Bestaat alweer 1 jaar


Uw timeshare overeenkomst annuleren in Nederland

Amersfoort, 20151007 -- Een timeshare overeenkomst annuleren met Timesharestop uit Amersfoort. Deze maand bestaat Timesharestop uit Amersfoort precies 1 jaar. Gedurende dit jaar is er zeer veel gebeurd. Vele timeshare consumenten in Nederland en daarbuiten willen hun timeshare overeenkomst annuleren maar kregen in Nederland geen hulp, of ze werden van het kastje naar de muur gestuurd. Hierin is het afgelopen jaar duidelijk en succesvol verandering gekomen met de komst van Timesharestop, gevestigd in Amersfoort.

Timeshare overeenkomst annuleren
Timesharestop is 1 jaar geleden begonnen met het adviseren en behulpzaam zijn van timeshare gedupeerden en met het helpen van gedupeerden die hun timeshare overeenkomst willen annuleren. Aangezien er in Nederland nooit enig orgaan geweest is dat aantoonbaar een timeshare overeenkomst annuleren kon (of kan), betekende dit voor het bedrijf een enorme hoeveelheid werk. Timeshare eigenaren zijn eigenlijk nooit op een goede en objectieve wijze voorgelicht in de Nederlandse taal, over het reilen en zeilen in de timeshare industrie. Hier lag voor Timesharestop dan ook een grote uitdaging. Een uitdaging die ze met beide handen hebben aangepakt. Dat het animo zo extreem groot was, hadden zij echter niet verwacht. Dagelijks worden de medewerkers van Timesharestop door vele timeshare gedupeerden benaderd. Allen met dezelfde wens: Ze willen hun timeshare overeenkomst annuleren.

Timesharestop bestaat 1 jaar!
In het begin werd Timesharestop bestookt met leugens en werden ze tegengewerkt door vele timeshare bedrijven, organisaties en stichtingen die zeer nauwe banden hadden (en nog steeds hebben) met deze dubieuze- en uitermate ondoorzichtige industrie. Gelukkig zijn deze leugens in Nederland inmiddels gerectificeerd, en kunnen zij verder met hetgeen ze nu een jaar doen: Uw timeshare overeenkomst annuleren. Vele timeshare gedupeerden zijn door hen geholpen bij het annuleren van hun timeshare overeenkomst. Het is dan ook erg fijn om te zien dat al deze voormalige timeshare eigenaren zo dankbaar zijn. Af en toe plaatsten zij dan ook, met toestemming van hun klanten, reacties van hen. Al deze reakties zijn uiteraard volkomen verifieerbaar en zijn vaak een geruststelling voor vele timeshare consumenten in Nederland en daarbuiten. Op deze manier zien de vele timeshare slachtoffers, dat er wel degelijk een manier is om hun wens: Een timeshare overeenkomst annulering, uit te laten komen. Veel timeshare eigenaren zijn al eerder in contact geweest met instanties in Nederland. Deze instanties (Personen of Stichtingen) hadden veel beloftes maar deden weinig tot niets. Timeshare eigenaren werden of worden door hen niet geholpen. Dit tot grote frustratie van de Timeshare consument in Nederland en daarbuiten.

Dit was voor Timesharestop dan ook de reden om deze personen/Stichting onder de loep te nemen. De uitkomst hiervan was voor veel timeshare eigenaren opzienbarend en verontrustend. Timesharestop heeft hierdoor vele bedreigingen ontvangen van de timeshare industrie. Zij laten zich hierdoor echter niet ontmoedigen en blijven de timeshare consument,die zijn of haar timeshare overeenkomst annuleren wil, behulpzaam. Timesharestop doet dit net zo lang totdat hun klanten de ontbindings-bevestiging hebben ontvangen van het timeshare bedrijf. Een timeshare overeenkomst annuleren is pas definitief gerealiseerd wanneer u en de medewerkers van Timesharestop een bevestiging van de ontbinding hebben ontvangen van de timeshare overeenkomst.

Uw timeshare overeenkomst annuleren met zekerheid!
Zoals tijdens de uitzending op RTL4 al aangegeven; Een timeshare overeenkomst annuleren wordt door Timesharestop gegarandeerd. Dit betekent dat, indien u gebruik maakt van hun dienstverlening, zij met zekerheid kunnen zeggen dat uw timeshare verplichting ten einde is! Dit zijn geen loze woorden, aangezien alle klanten, voordat ze gebruik maken van de dienstverlening, hun referenties kunnen en mogen raadplegen. Het gaat hierbij om klanten die al bij hen zijn geweest en waarvan de timeshare overeenkomst al met succes is ontbonden. Deze klanten waren al jarenlang gebonden aan hun timeshare verplichting en zagen geen enkele mogelijkheid om dit op eigen kracht te realiseren. Timeshare gedupeerden die hun timeshare overeenkomst annuleren willen en geen gebruik meer kunnen maken van de wettelijke Cool-off periode (momenteel 14 dagen),kunnen met de hulp van Timesharestop uit Amersfoort, alsnog uit hun timeshare verplichting stappen. Mocht u een overeenkomst hebben afgesloten en u bevindt zich nog binnen deze wettelijke cool-off periode dan kunt u dit eenvoudig zelf realiseren. Voelt u zich onzeker of u wordt geconfronteerd met een taal die u niet of nauwelijks machtig bent? Neem dan gewoon even contact op met Timesharestop, zij zijn u dan graag, uiteraard geheel gratis, behulpzaam.

1 jaar lang goede ervaringen met Timesharestop
Terugkijkend op het afgelopen jaar gebeurd dan ook met enige trots! 100% van de klanten van Timesharestop zijn door hen succesvol geholpen bij het annuleren van hun timeshare overeenkomst. Ook hebben zij vele klanten geholpen bij het terugvorderen van bijvoorbeeld, de door hun gedane aanbetaling bij een timeshare bedrijf. Hierdoor kunnen en mogen zij dan ook zeggen dat zij uw timeshare overeenkomst annuleren – Gegarandeerd!

Wilt u uw timeshare overeenkomst annuleren? Neem dan snel contact met hen op! Dit kan op nummer: +31 33 2022 096 of klik hier Zij nemen altijd binnen 24 uur contact met u op, ook in het weekend. Binnenkort meer informatieve films via Timesharestop TV. De medewerkers van Timesharestop willen via deze weg dan ook iedereen bedanken, voor het in hen gestelde vertrouwen. Ze hopen nog vele timeshare gedupeerden behulpzaam te mogen zijn en zullen hun dankbare werk blijven voortzetten. Het blijft hun doel om timeshare gedupeerden te informeren over alle wantoestanden in deze ondoorzichtige timeshare industrie. Timeshare eigenaren die hun timeshare overeenkomst annuleren willen, worden door Timesharestop vakkundig en snel geholpen!

Een timeshare overeenkomst annuleren is voor velen een wens. Voor timesharestop is het een doel dat gegarandeerd wordt. Al een jaar lang!